Logopedisten

Annick Van de Putte

Annick Van de Putte

Ik ben geboren en getogen in België en mama van 2 kindjes (2010 en 2013). In augustus 2014 verhuisde ons gezin van Antwerpen naar Delft. Het aanpassen in en aan Nederland bleek makkelijker dan verwacht en dus zette ik ook mijn professionele wortels uit in Delft.

Tot voor kort combineerde ik het werken vanuit mijn eigen praktijk in Delft nog met het werken als vrijgevestigd logopediste in een multidisciplinaire groepspraktijk in Kalmthout (België). Vanaf januari 2017 maak ik de overstap naar een samenwerking met Tessa binnen Logopedie Delft Centrum en ben vanaf heden dus enkel actief binnen deze praktijk.

U hebt aan mij een gedreven en enthousiaste therapeute die, met respect voor ieders persoonlijkheid, zoekt naar de beste aanpak voor het verbeteren van de vastgestelde problemen.

Levenslang leren binnen mijn vakgebied vind ik een vanzelfsprekendheid. Tot nu toe volgde ik diverse opleidingen om mijn kennis verder uit te breiden en zal dat ook blijven doen in de toekomst. Steeds uitkijkend naar nieuwe en interessante opleidingen en ontwikkelingen binnen de logopedie.

Hebt u vragen, wil u een afspraak maken of wenst u gewoon meer informatie, aarzel dan niet om mij te contacteren.

annick @ logopediedelft.nl

Tessa van Halem-van Rijn

Tessa van Halem

Ik ben Tessa en ik ben in 2003 afgestudeerd als logopedist. Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaren in een verpleeghuis gewerkt. Daarnaast ben ik in 2004 de uitdaging aangegaan om voor mezelf te beginnen en heb ik een praktijkdeel van Logopedie Delft Centrum overgenomen.

Naast mijn eigen praktijk heb ik van 2006 t/m 2012 veel ervaring opgedaan in loondienst in een praktijk in Rotterdam. Daar werkte ik veel met kinderen met lees- en/of spellingproblemen.

Sinds 2013 werk ik uitsluitend bij Logopedie Delft Centrum en dat doe ik met veel plezier! Het is een zeer afwisselend beroep met een grote variëteit aan cliënten, van jong tot oud.

Naast logopedist ben ik moeder van twee zoons (2013 en 2016). Het is mooi om de spraak-taalontwikkeling van dichtbij te zien en ik kan deze ervaring meenemen in de behandeling van jonge kinderen.

tessa @ logopediedelft.nl